Speleološka udruga „Međimurje“ organizira 6. školu speleologije koja će se održavati tijekom travnja i svibnja 2021.godine.

Škola će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela gdje se teorijski dio odnosi na predavanja koja će se održavati utorcima od 19:00 sati, i praktičnog dijela  koji će se sastojati od jednodnevnih i dvodnevnih izleta vikendima.

Cilj škole je polaznike upoznati s osnovama speleologije, tehnikama kretanja istraživanja speleoloških objekata, višednevnim boravkom u prirodi, potrebi očuvanja i zaštite prirode i alternativnim načinom aktivnog provođenja slobodnog vremena

Škola se organizira u skladu s planom i programom Hrvatskog planinarskog saveza( www.hps.hr ) i prema preporukama Komisije za speleologiju (https://www.hps.hr/specijalisticke-djelatnosti/speleologija/speleoloska-edukacija/). Po završetku škole polaznici mogu polagati ispit za kategoriju speleološki pripravnik.

Svim polaznicima je osigurana speleološka oprema.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže na uvodnom predavanju koje će se održati u utorak, 13.04.2021. u 19:00 sati u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra, Ul. bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec.

Broj mjesta je ograničen.

Program škole organiziramo strogo poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke vezane za pandemiju virusa Covid -19 koje su na snazi u trenutku održavanja škole.

Zbog navedene epidemiološke situacije moguće su promjene i prilagodbe u organizaciji predavanja i termina.

Prijava je dopstupna preko PRIJAVNICE ili na mob: 095/919-0025

Za sve dodatne informacije o školi i speleologiji dostupni smo na:
info@su-medjimurje.hr